Kontakt: info
Hemsidan:
webmaster
Antal besökare
sedan 2000-05-18:
35440

Månadsboxning: oktober 2007

Djurgårdens traditionella månadsboxningar inleddes för säsongen på lördagen 13 oktober. Fem djurgårdare var uppe i ringen.

Radion Ochirov (t.h.) mötte Issa Kouri, Tensta i en diplommatch. esultat: oavgjort (25-25). Det var 13-årige Radions debut.

Ruslan Saliev mötte svenska ungdomsmästaren i lätt flugvikt, Niklas Helgesson, denna afton. Det var andra gången på kort tid som dom träffade på varandra i ringen. Första matchen vann Ruslan men denna gång blev det en knapp förlust trots att Helgesson var nere för räkning i sista ronden.

Rasmus Korneliusson gjorde en lovande debut i ringen denna lördag. Han mötte den äldre Johan Stensved från BK Örnen.

Rasmus var fullständigt avslappnad och lyssnade noga på sekondernas (Andreas Charalambous och Löma Achmadov) råd i pausen.

Susanne Wiklund (t.v.) ställdes mot svenska mästarinnan i lätt flugvikt, Elin Rönnlund, från Haninge BK. De flesta i publiken tyckte att hon vann den jämna matchen. Domarna var av en annan mening.

Susanne får goda råd i pausen mellan andra och tredje ronden.

Iskalle Jevgenij mötte Valentin Demetri, Tensta som boxat final i ungdoms-SM såväl som junior-SM. "Jev" besegrade dock sin rutinerade motståndare klart. För de goda råden under matchen stod tränare Jurj Dirrell.

websnabben